Marian Rada va semna un contract valabil un an cu FC Braşov

Antrenorul Marian Rada va semna, vineri, un contract valabil un an cu gruparea FC Braşov, a anunţat preşedintele clubului, Ioan Neculaie.

17 afișări
Imaginea articolului Marian Rada va semna un contract valabil un an cu FC Braşov

Marian Rada va semna un contract valabil un an cu FC Braşov (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sunt convins că am făcut o alegere bună, pentru că Rada este un antrenor cu mare experienţă, ţinând cont că a lucrat cu Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu şi Mircea Rednic. Rada va semna un contract pe un an cu FC Braşov, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, şi va fi ajutat de Daniel Isăilă, Robert Ilyeş şi Andrei Şanta", a declarat, joi, preşedintele clubului ardelean, Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al grupării.

Antrenorul italian Giuseppe Materazzi şi-a reziliat, joia trecută, contractul cu FC Braşov, la numai trei zile după ce a fost prezentat oficial la gruparea braşoveană. Ioan Neculaie a mai purtat tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş şi Cristian Popovici pentru preluarea formaţiei FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici