Marian Rada: Valoarea Rapidului, superioară celei a lui Dinamo

Antrenorul Marian Rada a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că valoarea echipei Rapid este superioară celei a formaţiei Dinamo, dar a precizat că se aşteaptă totuşi la un meci greu, sâmbătă, pentru că adversarii se vor mobiliza "pentru a nu se face de râs".

20 afișări
Imaginea articolului Marian Rada: Valoarea Rapidului, superioară celei a lui Dinamo

Marian Rada: Valoarea Rapidului, superioară celei a lui Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne aşteaptă un meci destul de greu. Dinamo nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar se va mobiliza în derbiul de sâmbătă pentru a nu se face de râs. Este un meci pe care vrem neapărat să îl câştigăm. Vrem să câştigăm toate cele nouă puncte până la final, pentru a avea un sfârşit de sezon mulţumitor. Oricum, valoarea Rapidului este superioară celei a lui Dinamo", a spus antrenorul rapidist, menţionând că nu se teme că, înaintea derbiului, Mircea Rednic va da informaţii actualei conduceri tehnice a echipei Dinamo.

Marian Rada susţine că pentru Rapid este un avantaj faptul că atacantul Ionel Dănciulescu este accidentat şi nu poate juca sâmbătă. "Dănciulescu este golgheterul lor, după părerea mea este cel mai bun jucător al lui Dinamo. E normal să fie un avantaj pentru noi, pentru că Dănciulescu poate pune probleme oricărei echipe", a afirmat Rada.

Tehnicianul consideră că meciul cu Dinamo nu se va încheia la masa verde, precum derbiul cu Steaua: "Nu cred că se va mai întâmpla să pierdem la masa verde. Au fost date destule exemple cu Rapid, acum se va termina totul pe teren".

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul Vladimir Bozovici, prins de Poliţie băut la volan, Rada a declarat că acesta va trebui să joace cu foarte multă ambiţie în partida cu Dinamo pentru a demonstra că regretă incidentul din noaptea de miercuri spre joi. "Bozovici a primit deja sancţiunea din partea clubului. S-ar putea să fie lăsat în afara lotului pentru meciul cu Dinamo, nu ştiu, nu m-am gândit încă la acest lucru. El a primit destule sancţiuni şi reproşuri din partea noastră. Dacă va juca, va trebui să joace cu ambiţie, pentru a demonstra că îi pare rău pentru ce a făcut", a spus tehnicianul giuleştean.

Întrebat pe cine preferă antrenor la Rapid din sezonul viitor dintre Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni, Rada a răspuns sec: "Eu mă prefer pe mine la Rapid".

În opinia lui Marian Rada, conducerea clubului ar trebui să nu achiziţioneze în intersezon jucători de la Steaua. "Eu vreau să aducem orice jucător valoros de la orice echipă în afară de Steaua. Nu spun asta pentru că nu au valoare, dar nu ar putea juca la Rapid. S-ar crea o tensiune inutilă. Sunt atâţia jucători valoroşi în lume, n-are rost să luăm de la Steaua", a adăugat Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici