Marica a fost amendat cu 50.000 de euro

Atacantul Ciprian Marica a fost amendat cu 50.000 de euro de către conducerea clubului VfB Stuttgart, după ce a fost eliminat deoarece l-a insultat pe arbitru la meciul cu Hamburger SV, din campionatul Germaniei, informează Bild.

14 afișări
Imaginea articolului Marica a fost amendat cu 50.000 de euro

Marica a fost amendat cu 50.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, aceasta este cea mai mare amendă din istoria grupării, precedenta fiind de 40.000 de euro şi fiind primită de Jens Lehmann, care a criticat conducerea.

Marica susţine însă că nu l-a insultat pe arbitru: "Cei care mă cunosc ştiu după ce valori mă conduc şi că nu aş face aşa ceva".

Însă, potrivit Bild, mai mulţi jucători de la Hamburger SV au auzit insultele românului.

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol şi a fost eliminat în meciul pe care VfB Stuttgart l-a pierdut, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei Hamburger SV, scor 2-4, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei. Marica a marcat în mintul 9. Celălalt gol al echipei sale a fost înscris de Gentner '46. Pentru Hamburger SV au înscris Trochowski '3, Pitroipa '29, Petric '36 şi Van Nistelrooy '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici