Marica a marcat de două ori, Getafe se menţine în prima ligă spaniolă. Presa spaniolă: "Ciprian o salvează pe Getafe"

Atacantul Ciprian Marica a marcat golurile echipei Getafe în meciul cu Rayo Vallecano, scor 2-1, din ultima etapă a campionatului Spaniei, formaţia pregătită de Cosmin Contra reuşind, în urma acestui rezultat, să-şi asigure menţinerea în prima ligă spaniolă.

378 afișări
Imaginea articolului Marica a marcat de două ori, Getafe se menţine în prima ligă spaniolă. Presa spaniolă: "Ciprian o salvează pe Getafe"

Ciprian Marica (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Marica, integralist, a marcat în minutul 42 şi în minutul 90+2, din penalti.

Golul echipei Rayo Vallecano a fost înscris de Trashorras '67.

La Rayo, fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist.

Presa spaniolă: Ciprian (Marica) o salvează pe Getafe

Presa spaniolă a subliniat, duminică seară, rolul atacantului Ciprian Marica în menţinerea formaţiei Getafe în prima ligă spaniolă, notând că românul şi-a salvat echipa prin cele două goluri marcate în ultima etapă a sezonului, în partida cu Rayo Vallecano, scor 2-1.

"Ciprian o salvează pe Getafe", au titrat jurnalele Marca şi As. Marca a precizat că românul "şi-a justificat achiziţionarea de către clubul spaniol cu două goluri ce aduc participarea la un nou sezon de prim eşalon".

As mai scrie că, la golul înscris din penalti, Marica a dat echipei Getafe "aerul necesar pentru a respira", într-un moment în care formaţia pregătită de Cosmin Contra părea să aibă nevoie de "respiraţie artificială".

"Ciprian o menţine pe Getafe în Primera", a titrat şi Las Provincias, menţionând că echipa lui Contra şi Marica a obţinut o victorie "dramatică".

"Un gol al lui Ciprian în minutele de prelungire confirmă salvarea echipei Getafe", a notat Mundo Deportivo, în timp ce Europa Press a scris: "Ciprian o menţine pe Getafe încă un an în Primera".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici