Marica: Am avut mai multe probleme la VfB Stuttgart, dar vin la naţională

Atacantul Ciprian Marica a recunoscut, vineri, în cadrul unei emisiuni televizate, că are probleme la clubul la care este legitimat, VfB Stuttgart, însă a menţionat că cel mai probabil se va alătura coechipierilor de la echipa naţională a României în vederea turneului din Cipru duminică.

13 afișări
Imaginea articolului Marica: Am avut mai multe probleme la VfB Stuttgart, dar vin la naţională

Marica: Am avut mai multe probleme la VfB Stuttgart, dar vin la naţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vreau să spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Monchengladbach, dar cert este că voi fi prezent la naţională. Voi ajunge în Cipru duminică seară, în funcţie de cum se va desfăşura antrenamentul. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau să vorbesc, să spun ceva aiurea la cald", a declarat Ciprian Marica la Fanatik Show.

Atacantul Ciprian Marica ar putea rata majoritatea antrenamentelor echipei naţionale a României din Cipru, din cauza unei neînţelegeri cu conducătorii clubului VfB Stuttgart, informează site-ul prosport.ro.

"Deşi nu a fost oprit în lotul pentru meciul de campionat cu Borussia Monchengladbach, de sâmbătă seară, nemţii nu doresc să îl lase pe atacantul de 25 de ani la lot decât atunci când se va împlini termenul legal de 48 de ore stabilit de FIFA, prin care cluburile se obligă să pună fotbaliştii la dispoziţia reprezentativelor lor", scrie sursa citată.

Naţionala României, care a făcut deplasare joi în Cipru, va participa la cea de-a 13-a ediţie a Cyprus Cup. În prima zi a competiţiei, 8 februarie, România va întâlni selecţionata Ucrainei, pe stadionul "Municipal" din Paralimni, meciul urmând să înceapă la ora 20.30. În prealabil, la ora 19.00, stadionul "G.S.P." din Nicosia va găzdui partida Cipru - Suedia. Pe 9 februarie, învingătoarele din prima zi vor juca finala, învinsele urmând să se confrunte la Paralimni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici