Marica: Am pierdut trei puncte şi am pierdut calificarea în mare parte

Fotbalistul Ciprian Marica a declarat, sâmbătă seară, la Sport.ro, după înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Franţa, că reprezentativa României a pierdut trei puncte şi în mare parte calificarea la Campionatul European din 2012, deşi mai are şanse teoretice.

20 afișări
Imaginea articolului Marica: Am pierdut trei puncte şi am pierdut calificarea în mare parte

Marica: Am pierdut trei puncte şi am pierdut calificarea în mare parte (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am pierdut trei puncte şi zic eu am pierdut calificarea sau în mare parte, chiar dacă şanse teoretice mai sunt. Cred că dacă aveam mai mult curaj am fi putut obţine chiar o victorie. Ţinând cont că după primele trei meciuri avem două puncte suntem în impas. Am luat goluri destul de târziu, nu am avut curaj mai mult şi încredere. Franţa merita victoria, a avut mai multe ocazii decât noi. Am pierdut uşor. Se joacă până la final, trebuie să credem şi să sperăm, speranţa moare ultima", a spus Marica.

Ciprian Marica a precizat că el nu a spus că nu vrea să mai vină la echipa naţională: "Eu nu am declarat că nu vreau să mai vin la naţională, am zis că mă mai gândesc, că se crează o presiune asupra mea, care îmi crează o stare negativă. Am relaţii mai mult decât ok cu coechipierii".

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Golurile au fost reuşite de Loic Remy '83 şi Gourcuff '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici