Marica are şanse minime să mai joace la VfB Stuttgart

Managerul clubului german VfB Stuttgart, Fredi Bobic, a declarat că atacantul Ciprian Marica are şanse minime să mai joace la formaţia sa, după excluderea din lot, decisă, marţi, în urma declaraţiilor internaţionalului român la adresa relaţiei sale cu antrenorul Bruno Labbadia, informează Bild.

17 afișări
Imaginea articolului Marica are şanse minime să mai joace la VfB Stuttgart

Marica are şanse minime să mai joace la VfB Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Există şanse minime ca Marica să mai joace la VfB Stuttgart. Nu ne-a lăsat impresia că are intenţia de a reveni, de a continua cu noi", a spus managerul grupării şvabe.

"Am încercat de mai multe ori să îi las uşa deschisă. Dar el nu a arătat disponibilitate pentru echipă. A spus lucruri inacceptabile. L-am urmãrit cu atenţie mai mult timp", a explicat şi antrenorul Bruno Labbadia.

Marţi, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român. Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă pe român din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre.

Marica mai are contract cu VfB pân în vara anului 2012.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici