Marica: Aş muri de ruşine dacă nu mi-aş da sufletul pe teren

Atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, joi, pe site-ul său oficial, că ar muri de ruşine în momentul în care s-ar uita în ochii coechipierilor săi dacă nu ar da totul la antrenamentele şi la meciurile naţionalei României, adăugând că nu vrea să fie considerat o povară.

10 afișări
Imaginea articolului Marica: Aş muri de ruşine dacă nu mi-aş da sufletul pe teren

Marica: Aş muri de ruşine dacă nu mi-aş da sufletul pe teren (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă deranjează foarte tare faptul că s-a spus că eu nu dau randament la antrenamente.Va asigur că dacă nea Piţi ar simţi că cineva nu dă randament, ar renunţa la el indiferent de numele lui. Dacă este cineva din anturajul echipei care consideră ca nu sunt pregătit pentru acest turneu, să vina să susţină asta cu argumente şi atunci mă retrag eu, chiar dacă singura şi cea mai mare ambiţie a mea a fost să joc la un turneu final. Nu vreau să mă considere unii o povară. Aş muri de ruşine să mă uit în ochii băieţilor dacă nu mi-aş da sufletul la antrenamente şi la meciuri", a spus Marica.

Atacantul român recunoaşte că nu a avut un sezon reuşit la Stuttgart, dar că naţionala României este cu totul altceva. "Tot anul am avut probleme la club şi am venit la lot cu o altă motivaţie, altă ambiţie, alt randament. Numai un ignorant care nu-l cunoaşte pe Piţurcă s-ar putea gândi că alcătuirea echipei se face pe favoruri. Am ajuns să cred şi eu că, într-o perioadă în care echipa are nevoie de linişte totală, se găsesc persoane care vor să strice atmosfera la naţională de teamă că am putea face performanţe", a comentat el.

Din lotul lărgit al naţionalei României, Victor Piţurcă a renunţat la Ovidiu Petre şi Dănuţ Coman - accidentaţi, la Ciprian Deac şi la Florin Bratu, în mass-media vehiculându-se că selecţionerul a avut de ales între acesta din urmă şi Marica. În locul lui Coman a fost convocat portarul formaţiei CFR Cluj, Eduard Stăncioiu.

România face parte din grupa C a Campionatului European şi va juca, în ordine, cu Franţa (9 iunie, Zurich, ora 19.00), Italia (13 iunie, Zurich, ora 19.00) şi Olanda (17 iunie, Berna, ora 21.45).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici