Marica: Avem experienţa negativă a barajului şi sperăm ca de această dată să fim mai buni

Atacantul Ciprian Marica a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi din naţionala României au experienţa negativă a barajului de calificare la Cupa Mondială, pierdut în faţa Greciei, şi că speră ca de această dată "tricolorii" să fie mai buni.

73 afișări
Imaginea articolului Marica: Avem experienţa negativă a barajului şi sperăm ca de această dată să fim mai buni

Marica: Avem experienţa negativă a barajului şi sperăm ca de această dată să fim mai buni (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Suntem aici să facem un meci mare, să scoatem un rezultat bun. Avem experienţa negativă a barajului şi sperăm ca de această dată să fim mai buni. Ne-am dorit şi atunci victoria, cum ne dorim şi acum, dar acum am învăţat din meciurile anterioare, vom aborda în altă manieră jocul, am simţit pe pielea noastră ce înseamnă Grecia, ne vom concentra. Este primul meci din preliminarii şi vrem să începem în cel mai bun mod. Nu putem trăi în trecut, am dat uitării ratarea calificării la Cupa Mondială, nu ne putem concentra decât la ceea ce avem de făcut în acest moment şi pe faptul că ne dorim calificarea. Eu şi colegii mei vom da tot ce putem pentru România", a spus Marica.

El a precizat că speră să fie un avantaj pentru România faptul că partida din Grecia se va disputa fără spectatori. "Sperăm să fie un atu acest aspect, e clar că publicul întotdeauna a avut un aport, simţi presiunra, publicul îi încuraja. (...) Ştim punctele lor slabe sperăm ca de această dată să ne creăm mai multe ocazuii de a marca", a mai spus Marica.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis din Pireu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici