Marica: Din păcate nu pot să ajut şi eu din teren, dar pot să vă cer să-i susţinem cu tărie pe băieţi

Atacantul Ciprian Marica, care se recuperează după o accidentare, a postat un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă regretul că nu poate evolua în meciul României cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, menţionând şi faptul că se pregăteşte de alegerile din 16 noiembrie.

57 afișări
Imaginea articolului Marica: Din păcate nu pot să ajut şi eu din teren, dar pot să vă cer să-i susţinem cu tărie pe băieţi

Marica: Din păcate nu pot să ajut şi eu din teren, dar pot să vă cer să-i susţinem cu tărie pe băieţi (Imagine: Facebook)

"Un început de săptămână cam gri... Konyaspor, echipa mea de club, a pierdut în weekend... Ne pregătim de alegeri. Să votăm schimbarea în bine .. Ce-o mai însemna schimbarea, c-am tot schimbat de atâţia ani pe principiul «vin ai noştri, pleca ai noştri...» Aşteptăm puţină culoare... Echipa naţională s-a reunit azi pentru pregătirea unui meci extrem de important, cel mai important al acestui sezon, cu Irlanda de Nord. Din păcate nu pot sa ajut şi eu din teren. Dar pot să vă cer să-i susţinem cu tărie pe băieţi, ei ne pot aduce multă bucurie în acest final de an. Baftă multă băieţi! Bafta multă noii echipe tehnice! Hai România!", a scris Marica pe Facebook.

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 14 noiembrie, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, şi Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici