Marica: "N-am vrut să înjur pe cineva anume, a fost o descărcare"

Internaţionalul Ciprian Marica a precizat, într-un mesaj postat, vineri, pe site-ul oficial, că nu a dorit să înjure pe nimeni, gestul său de după marcarea golului din meciul amical cu Croaţia fiind "o descărcare pur şi simplu, greu de descris".

81 afișări
Imaginea articolului Marica: "N-am vrut să înjur pe cineva anume, a fost o descărcare"

Marica: "N-am vrut să înjur pe cineva anume, a fost o descărcare"

"Am remarcat abia a doua zi modul în care m-am manifestat, din înregistrările tv. Pe moment n-am realizat, a fost o descărcare pur şi simplu, greu de descris, dar cei care au marcat vreodată un gol mă înţeleg. N-am vrut să injur pe cineva anume, n-aveam niciun motiv. Chiar şi la adversari aveam mulţi prieteni, iar meciul n-avea o miză ridicată. E adevarat, mi-am dorit mult să dau gol şi să învingem, pentru a avea un moral bun la jocul cu Serbia, pentru ca lumea să-şi recapete încrederea în naţională", a precizat Marica.

Atacantul şi-a cerut totuşi scuze pentru comportamentul său: "Îmi pare rău că m-am manifestat aşa, nu ma caracterizează astfel de gesturi. A fost o experienţă negativă din care am avut de învăţat. O să-mi controlez emoţiile, reacţiile spontane de-acum înainte, indiferent ce stare de euforie mă va încerca".

Ciprian Marica a menţionat, de asemenea, că a dorit să facă aceste precizări, pentru că în opinia sa s-a dat prea multă importanţă gestului de la meciul cu Croaţia.

Atacantul român a fost surprins de camerele TV înjurând, după ce a înscris golul României în meciul amical cu Croaţia, pierdut, miercuri, cu scorul de 1-2.

Citeşte şi:

Romania - Croaţia, scor 1-2 într-un meci amical

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici