Marica: Sper ca acesta să fie un nou început pentru naţională

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri seară, la Pro TV, că speră ca pentru naţionala României remiza cu Italia, scor 1-1, în meci amical, să reprezinte un nou început.

14 afișări
Imaginea articolului Marica: Sper ca acesta să fie un nou început pentru naţională

Marica: Sper ca acesta să fie un nou început pentru naţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din păcatre nu am reuşit să câştigăm. Sper ca acesta să fie un nou început pentru echipa naţională şi de acum încolo să jucăm la fel cu aceeaşi încredere. Am devenit «bătrân» la 25 de ani, însă cei care au jucat au dat dovadă de calităţi şi dăruire şi merită să fie la naţională. Mă bucur că am marcat şi mă bucur şi de rezultat", a declarat Marica la Pro TV.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici