Marica: Victor Piţurcă este în aceeaşi barcă cu noi şi aşa va fi până la finalul preliminariilor

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că selecţionerul Victor Piţurcă va rămâne "în aceeaşi barcă" cu jucătorii echipei naţionale până la finalul campaniei de calificare la Euro 2016.

101 afișări
Imaginea articolului Marica: Victor Piţurcă este în aceeaşi barcă cu noi şi aşa va fi până la finalul preliminariilor

Marica: Victor Piţurcă este în aceeaşi barcă cu noi şi aşa va fi până la finalul preliminariilor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu ne-a fost teamă (n.r. - că pleacă selecţionerul), nici pe departe. Noi rămânem concentraţi pe acest joc, ştim că domnul Piţurcă este în aceeaşi barcă cu noi şi va fi până la finalul calificării. Au fost doar câteva zvonuri pe care domnul Piţurcă le-a demontat. Ne-a spus că nu este nimic adevărat şi că va rămâne alături de noi până la finalul campaniei. Am glumit cu dânsul pe seama plecării, iar dânsul a continuat glumele, dar ne-a spus că nu este niciun dubiu şi va continua", a spus Marica.

În ultimele zile s-au vehiculat informaţii conform cărora selecţionerul Victor Piţurcă ar urma să preia, după meciul cu Grecia, echipa saudită Al Ittihad.

Referitor la întoarcerea jucătorilor Alexandru Bourceanu şi Raul Rusescu la Steaua, Ciprian Marica a afirmat că şi-ar fi dorit ca aceştia să se impună la cluburile din străinătate unde se transferaseră. "Sunt puţin surprins mai ales că nu e mult timp de când au plecat, mai ales Bourceanu. Îmi pare rău pe de o parte şi pentru Rusescu deoarece se întoarce acasă. Eu mi-aş fi dorit pentru ei să reuşească să se impună acolo, însă pe de altă parte mă bucur că revin la Steaua. O vor ajuta să crească, să devină puternică. Păcat că Steaua a pierdut calificarea în Liga Campionilor, însă se vor bate la titlu", a menţionat Marica.

Rugat să comenteze afirmaţiile lui Mircea Lucescu, conform cărora fotbalul românesc nu mai are jucători de valoare care să se impună în străinătate, Marica a afirmat ironic: "Câţi jucători români sunt la Doneţk? Domnul Mircea Lucescu a...".

Fost jucător al formaţiei Şahtior, Ciprian Marica speră ca luptele din apropierea oraşului Doneţk dintre armata ucraineană şi separatiştii proruşi să se încheie cât mai repede. "E trist ce se întâmplă la Doneţk, îmi pare rău pentru oraş, pentru oamenii de acolo. Îmi doresc ca lucrurile să revină pe un făgaş normal cât mai repede", a precizat Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici