Marii fotbalişti la Tribuna 2, politicienii la Tribuna Oficială. Gică Popescu, despre scandalul biletelor la Arena Naţională de la EURO 2020: „A fost alegerea FRF”

Gică Popescu susţine că Federaţia Română de Fotbal a decis să-i trimită pe componenţii Generaţiei de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Naţională la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

2474 afișări
Imaginea articolului Marii fotbalişti la Tribuna 2, politicienii la Tribuna Oficială. Gică Popescu, despre scandalul biletelor la Arena Naţională de la EURO 2020: „A fost alegerea FRF”

Sursa foto: Hepta

Precizarea a venit după discuţiile apărute în urma meciului la care mai mulţi politicieni au stat la Tribuna Oficială, în timp ce marii fotbalişti au primit bilete la Tribuna 2.

„Văd ca sunt foarte multe discuţii în jurul faptului ca noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal”, a explicat Gică Popescu.

Fostul mare fotbalist a dezvăluit faptul că a cumpărat mai multe bilete pentru Gică Hagi, rude şi prieteni. La Tribuna 2 ne-am simţit ca pe vremuri, a mai spus Popescu.

„Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro. Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi şi noi, am umplut ţara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, este concluzia lui Gică Popescu.

Meciul Austria – Macedonia de Nord, 3-1, disputat pe Arena Naţională, a stârnit controverse. Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Gică Popescu şi Ciprian Marica au prins bilete la tribuna a doua. În schimb, politicienii au urmărit partida de la tribuna oficială.

Politicienii prezenţi la stadion, Ludovic Orban, Dan Barna sau Lucian Bode, sau oficialii FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiţă, Gabriel Bodescu sau Radu Vişan, au avut locuri la tribuna oficială, potrivit Digi Sport. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici