Marin Barbu, dispus să părăsească UTA

Antrenorul Marin Barbu a declarat, sâmbătă, la conferinţa de presă de la finalul meciului UTA Arad - Oţelul Galaţi, scor 0-1, că este dispus să demisioneze dacă oficialii din conducerea clubului consideră că el este principalul vinovat.

21 afișări
Imaginea articolului Marin Barbu, dispus să părăsească UTA

Marin Barbu, dispus să părăsească UTA (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Dacă conducerea clubului consideră că eu sunt de vină, atunci plec. Dacă finanţatorul consideră că eu sunt principalul vinovat mă conformez. Dar eu zic că vinovaţi suntem toţi. Oricum, dacă mai avem asemenea arbitraje în continuare nu cred că ne mai putem salva", a spus Barbu.

Tehnicianul susţine că tuşierul Radu Ghinguleac a greşit când i-a comunicat centralului Mugurel Drăgănescu faptul că a fost penalti la faultul lui Dorin Mihuiţ asupra lui Daniel Stan. "A fost un 11 metri la care nu am un comentariu prea mare. Astăzi nu a fost ziua noastră. Centralului nu pot să îi reproşez mare lucru, însă pot să spun că a fost un penalti cu cântec. Să opreşti un contraatac pe motiv de ofsaid şi apoi să dai un 11 metri e prea mult. Un arbitru de tuşă (n.r. - Radu Ghinguleac) să se bage peste central ca să dea penalti este prea mult. La modul cum ne-a arbitrat azi tuşierul ăla poţi să crezi că ori e rău intenţionat, ori nu ştie", a adăugat antrenorul formaţiei arădene.

Marin Barbu consideră că jucătorii săi au avut şi ghinion la anumite ocazii. "Când pierzi trei puncte prea multe scuze nu sunt. Din păcate, nu le pot reproşa nimic nici băieţilor, pentru că în afară de câteva nesincronizări şi-au creat destule ocazii. Dar dacă din 5 metri, 2 metri sau din 10 metri nu putem marca, nu văd cum puteam să mai schimb ceva. Azi nici Dumnezeu nu ne-a ajutat", a precizat Barbu.

Întrebat ce părere are despre faptul că suporterii l-au huiduit la finalul partidei, tehnicianul a răspuns: "Publicul este pătimaş şi la Arad ca în oricare altă parte. Poate să facă din mine principalul vinovat".

Echipa UTA Arad a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată pe propriul teren cu formaţia Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici