Marin Barbu îşi doreşte un fundaş şi un mijlocaş de Valentine's Day

Tehnicianul echipei UTA Arad, Marin Barbu, crede că mai are nevoie de încă doi jucători pentru a acoperi posturile de fundaş central şi mijlocaş stânga şi a spus că speră să-i primească de Ziua Îndrăgostiţilor.

1 afișare
Imaginea articolului Marin Barbu îşi doreşte un fundaş şi un mijlocaş de Valentine's Day

Marin Barbu îşi doreşte un fundaş şi un mijlocaş de Valentine's Day

"Eu m-aş aştepta la cele mai frumoase suprize, dar acum totul depinde de domnul Bara… Poate îmi aduce ştiu eu pe cine…dar e bine să nu…", a spus Marin Barbu.

Antrenorul Marin Barbu nu-i va reţine în lot pe cei cinci tineri care s-au pregătit cu echipa în cantonamentul din Antalya: Pascariu, Gornic, Polgar, Lucian Todea, Furdean şi nici pe portarii Cohan şi Bordea, care au rămas acasă. Norbert Polgar a fost împrumutat grupării ACU Arad. "Având în vedere mărimea lotului şi că, deocamdată, nicunul nu poate să dea randament în Liga I, o să cer conducerii clubului ca ei să fie daţi să joace, dar la o echipă în care antrenorul să aibă grijă de ei, să-i bage să joace, să-i ocrotească un pic, pentru că sunt copii talentaţi şi pot creşte", a mai spus tehnicianul echipei UTA.

Primele echipe care insistă să împrumute jucătorii de la UTA sunt trei din cele patru divizionare C din judeţul Arad: CS Ineu, Victoria Nădlac şi ACU Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici