Marin Condescu: Vom renunţa la o parte din jucători, din cauza crizei financiare

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a anunţat, marţi, că gruparea va renunţa la mare parte din jucătorii pe care i-a avut împrumutaţi la alte echpe, dar şi la o parte din cei care au evoluat la Pandurii în acest sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Strategia pentru sezonul viitor o avem, este clar. Dacă Vâlcea nu va reuşi până la urmă să promoveze vom rechema jucătorii de acolo. Având 40 de jucători în lot la Pandurii, cu tot cu cei împrumutaţi, trebuie să ne decidem ce facem cu ei fiindcă perioada aceasta este grea pentru toată lumea şi criza ne afectează pe toţi, chiar dacă pe unii mai mult şi pe alţii mai puţin”, a declarat Marin Condescu.

Preşedintele a adăugat că strategia clubului este promovarea juniorilor. "Nu mai putem ţine 40 de jucători. Avem vreo şase jucători în vizor de la juniori, pe care Sorin Cârţu i-a tot încurajat în ultima perioadă şi i-a tot luat în cantonamente şi deplasări. Avem jucători ce vin din urmă şi vom stabili lotul undeva la doar 25 de fotbalişti. Dar încă nu am analizat ce s-a întâmplat, ca să spunem ce jucători vor avea din vară posibilitatea să se transfere de la noi", a menţionat oficialul clubului Pandurii.

Pe de altă parte, tehnicianul Sorin Cârţu a stabilit deja priorităţile pentru sezonul viitor, printre acestea fiind readucerea la echipă a jucătorilor împrumutaţi care au confirmat la CSM Vâlcea şi Minerul Lupeni: "Dintre jucătorii pe care Pandurii îi au împrumutaţi la alte echipe mă interesează acum doar Stromajer, Kutlacik şi Militaru. Pe Militaru îl vom lua în lot pentru a-l cultiva, aşa cum îl cultivăm şi pe Grecu, numai să nu înnebunească aşa cum a înnebunit şi Grecu. Grecu a început să creadă că tot Universul se învârte în jurul lui. El a făcut nişte partide bune după care s-a lăsat pradă unei gândiri greşite. Sper ca el să înveţe ceva din tot ce s-a întâmplat”.

Pentru finalul de campionat, Pandurii au ca obiectiv să mai acumuleze cel puţin şase puncte, preşedintele Condescu considerând că cel mai dificil meci va fi cel cu Oţelul. "Noi ne-am fixat obiectiv cel puţin şase puncte din meciurile care mai sunt de jucat şi lucrurile vor fi în regulă cu aceste puncte", a adăugat Marin Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici