Marina Granovskaia, director executiv la Chelsea, n-a acordat niciun interviu, în ultimii 20 de ani

  • Un club de fotbal se ridică având o conducere executivă straşnică.
  • Granovskaia reprezintă Chelsea din 1997, de la vârsta de 22 de ani.
  • Chelsea a câştigat anul acesta trofeul UEFA Champions League.
439 afișări
Imaginea articolului Marina Granovskaia, director executiv la Chelsea, n-a acordat niciun interviu, în ultimii 20 de ani

Marina Granovskaia

Marina Granovskaia e omul numărul 1 de la Chelsea, echipa care tocmai a câştigat trofeul UEFA Champions League.

Este la fan clubul Chelsea de la 22 de ani. Din 2013, printre altele, a reuşit să obţină pentru club un profit de jumatate de miliard de euro în tranzactionarea jucătorilor şi un contract cu Nike de 80 de milioane de euro pe sezon.

În cadrul emisiunii Ştiu, Dan Pavel şi Irina Ursu au vorbit despre reuşitele Marinei Granovskaia şi au apreciat faptul acestei femei în fotbal, într-o lume a bărbaţilor.

DAN PAVEL, host ŞTIU:

”Poate cel mai bun director executiv din fotbal, Marina Granovskaia e o apariţie discretă, aşa cum îi stă bine oricărui rus misterios. N-a acordat nici măcar un interviu în presă în 20 de ani de când e la Chelsea.

Deci femeile în fotbal pot face carieră.

Da, e impresionantă povestea şi cum a ajuns.

Bărbatul este capul şi femeia gâtul, nu?

Da, cum l-a urmat pe Abramovici, presa engleză spune că această femeie este cea care ia deciziile şi pe Abramovici doar îl informează”.

Poţi vedea emisiunea Ştiu şi în această seară pe Aleph News, de la ora 21.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici