Mario Gomez, fotbalistul anului 2007 în Germania

Atacantul Mario Gomez, de la campioana Germaniei, VfB Stuttgart, a fost desemnat fotbalistul anului 2007, într-o anchetă realizată de revista Kicker în rândul jurnaliştilor germani.

6 afișări
Imaginea articolului Mario Gomez, fotbalistul anului 2007 în Germania

Mario Gomez, fotbalistul anului 2007 în Germania

Gomez, care a marcat 14 goluri pentru VfB Stuttgart în ediţia trecută a Bundesligii, a primit 196 de voturi, devansându-l pe Diego (175 voturi), de la Werder Bremen şi pe Bernd Schneider, de la Bayer Leverkusen (156 voturi).

"Este o mare onoare pentru mine acest premiu. Nici prin gând nu mi-a trecut că eu voi fi cel ales", a declarat Gomez, după ce a aflat rezultatele anchetei.

Cel mai bun antrenor al anului a fost ales tehnicianul echipei din Stuttgart, Armin Veh (449 voturi), urmat de Hans Meyer, de la FC Nurnberg (221 voturi) şi Petrik Sanders (39 voturi), de la Energie Cottbus.

Interesant este că, printr-o eroare, şi antrenorul naţionalei de handbal masculin a Germaniei, Heiner Brand, a primit un vot, la fel ca tehnicianul formaţiei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici