Marius Lăcătuş: Am decis să îmi dau demisia în urma celor întâmplate la meciul cu FC Braşov

Fostul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că a decis să-şi dea demisia în urma celor întâmplate la partida cu FC Braşov, scor 0-3, din etapa a XX-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

23 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Am decis să îmi dau demisia în urma celor întâmplate la meciul cu FC Braşov

Marius Lăcătuş: Am decis să îmi dau demisia în urma celor întâmplate la meciul cu FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În urma celor întâmplate la meciul cu FC Braşov am decis să îmi dau demisia din funcţia de antrenor principal al echipei. Le urez multă baftă băieţilor în viitor şi le doresc să obţină rezultate cât mai bune. Pe această cale îi rog pe suporteri să fie alături de echipă, pentru că Steaua are mare nevoie de ei. Forza Steaua", a spus Lăcătuş.

Sursa citată notează că alături de Marius Lăcătuş a părăsit echipa şi secundul Ioan Naghi. Roş-albaştrii vor fi pregătiţi în continuare de Gabriel Caramarin, Edi Iordănescu, Eugen Nae şi Michele Bon.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici