Marius Lăcătuş: Nu am renunţat la luptă, dar vor fi trei etape foarte grele

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, joi, după remiza obţinută pe terenul formaţiei CFR Cluj, că ultimele trei etape ale Ligii I vor fi foarte grele şi că gruparea moldavă încă speră la câştigarea titlului de campioană.

11 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Nu am renunţat la luptă, dar vor fi trei etape foarte grele

Marius Lăcătuş: Nu am renunţat la luptă, dar vor fi trei etape foarte grele (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Vom vedea dacă s-a relansat campionatul. Atât timp cât mai avem şanse, vom lupta pentru fiecare punct. Vor fi încă trei etape foarte grele, dar jucătorii noştri s-au comportat foarte bine în meciurile tari. Putem pune probleme oricui. Despre arbitraj nu vorbesc, eu nu o să comentez niciodată arbitrajul sau acţiunile adversarului, în nicio manieră, nici pozitivă, nici negativă. În finala Cupei se poate întâmpla orice, nu cred că există o favorită. Ca palmares, poate CFR ar avea prima şansă, dar şi noi suntem dornici de trofee", a spus Lăcătuş.

Atacantul echipei vasluiene, Wesley Lopes da Silva, a declarat că va lupta în continuare pentru câştigarea campionatului, însă consideră formaţia clujeană ca fiind cea mai bună din campionat: "A fost o partidă foarte intensă. Un punct e foarte bun, dar noi am venit să câştigăm. Despre arbitraj nu vorbesc, avem un preşedinte care se pricepe mai bine la asta. Mai avem şanse matematice la titlu şi normal că vrem să câştigăm fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, CFR Cluj este cea mai bună echipă din campionat. Partida din finala Cupei va fi total diferită, pentru că se va juca după alte coordonate. Vrem să câstigam trofeul".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici