Marius Lăcătuş: Regret plecarea lui Adi Ilie

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării roş-albastre, că regretă decizia managerului general, Adrian Ilie, de a părăsi postul pe care îl ocupă.

19 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Regret plecarea lui Adi Ilie

Marius Lăcătuş: Regret plecarea lui Adi Ilie (Imagine: Mediafax Foto)

"Regret faptul că Adrian a părăsit funcția de manager sportiv al Stelei. Este un profesionist adevărat şi consider că reprezintă o pierdere pentru clubul nostru. Singura persoană care poate explica motivele deciziei sale este chiar el şi sunt sigur că va discuta cândva despre asta. Prietenia dintre noi va rămâne la fel de puternică şi îi urez mult succes în ceea ce priveşte planurile sale de viitor", a spus Lăcătuş.

Adrian Ilie a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţia de manager sportiv al FC Steaua, pe care o ocupa din iunie 2007. El nu a dezvăluit motivele care l-au determinat să ia această decizie, însă a subliniat că este una definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici