Marius Niculae: Având în vedere locul din clasament, cred că ofertele de transfer vor lipsi

Atacantul Marius Niculae a declarat, joi, înaintea antrenamentului, că nu crede că jucătorii dinamovişti vor avea oferte de transfer în pauza competiţională, din cauza locului "ruşinos" (6) pe care îl ocupă în clasamentul Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: Având în vedere locul din clasament, cred că ofertele de transfer vor lipsi

Marius Niculae: Având în vedere locul din clasament, cred că ofertele de transfer vor lipsi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu mi-am făcut bagajele de plecare, doar pentru vacanţă. Intenţionez să plec în vacanţă momentan, apoi vom vedea ce va fi. Conducătorii noştri au spus că orice jucător este de vânzare şi cu siguranţă vor fi discuţii. Având însă în vedere locul pe care îl ocupăm în clasament cred că ofertele vor lipsi. Dinamo se află pe un loc ruşinos şi toată lumea era obişnuită să fie în frunte", a declarat Niculae.

Atacantul speră ca după pauza de iarnă Dinamo să aibă puterea de a recupera cele 10 puncte care o distanţează de prima poziţie în clasament:

"Suntem pregătiţi de vacanţă, dar din păcate nu vom avea o vacanţă tocmai liniştită, din cauza locului pe care îl ocupăm în clasament. Pentru câteva zile vom uita de fotbal, de tot ceea ce a însemnat anul acesta, ne vom gândi la familie şi purcel. Conducerea nu ne-a certat, cei mai supăraţi suntem noi, apoi vin suporterii şi abia apoi conducerea. Ne gândim să câştigăm meci de meci pentru că la Dinamo tot timpul obiectivul este campionatul. Din nefericire, acum suntem la 10 puncte de lider, dar nu e o diferenţă foarte mare dacă ai o echipă puternică şi te bazezi că poţi să câştigi mult mai multe meciuri decât în tur. Nu mai avem încrederea asta în noi, dar sperăm ca după această pauză de iarnă să ne întărim şi să privim cu alţi ochi returul".

Referitor la o eventuală despărţire de antrenorul Ioan Andone, Niculae consideră că tehnicianul ar trebui păstrat cel puţin până la finalul sezonului. "Pentru mine e bine ca Andone să continue până la vară şi apoi să vedem unde suntem, pentru că a început o treabă şi e păcat să o întrerupem la jumătate", a precizat atacantul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici