Marius Niculae: Prefer să nu înscriu niciodată împotriva Stelei, dar să câştigăm tot timpul

Atacantul Marius Niculae a declarat, miercuri, la finalul partidei cu Steaua, scor 2-0, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, că preferă să nu marcheze niciodată împotriva rivalilor din Ghencea, dar gruparea "roş-albă" să învingă de fiecare dată.

20 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae: Prefer să nu înscriu niciodată împotriva Stelei, dar să câştigăm tot timpul

Marius Niculae: Prefer să nu înscriu niciodată împotriva Stelei, dar să câştigăm tot timpul (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Normal că e cea mai dulce victorie şi când baţi de două ori pe Steaua într-un campionat e o bucurie şi mai mare. Azi i-am bucurat şi pe suporterii noştri. Nu am niciun regret că nu am reuşit să marchez, eu sper ca în toate meciurile în care evoluez contra Stelei să nu marchez, dar să câştigăm. Asta mă face şi mai fericit", a spus Niculae.

Marius Niculae consideră că Dinamo a demonstrat că e mai bună decât Steaua. "Ne-am făcut treaba pe teren, am demonstrat că suntem mai buni decât ei, dar până la urmă sunt doar trei puncte, dar după următoarele două meciuri sperăm să ajungem pe primul loc. De când am început acest retur am spus că nu avem decât un gând: să câştigăm titlul şi după fiecare victorie ne apropiem de acest obiectiv", a adăugat Niculae.

Întrebat dacă îi oferă o primă specială portarului stelist Robinson Zapata pentru greşeala de la golul doi, Niculae a răspuns: "Nu-i dau primă lui Zapata, de ce să îi dau? E păcat că în campionatul trecut el a vorbit foarte urât despre mine şi există un Dumnezeu sus şi nu l-a iertat în Ştefan cel Mare".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici