Marius Popa şi Gigel Bucur convocaţi la naţionala României pentru amicalul cu Israel

Portarul Marius Popa şi atacantul Gigel Bucur (ambii Poli Ştiinţa Timişoara) au fost convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă la naţionala României pentru meciul amical cu Israel, programat la 6 februarie, la Tel Aviv, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

1 afișare
Imaginea articolului Marius Popa şi Gigel Bucur convocaţi la naţionala României pentru amicalul cu Israel

Marius Popa şi Gigel Bucur convocaţi la naţionala României pentru amicalul cu Israel

Totodată, jucătorii Milos Brezinsky şi Borbely Balazs au fost chemaţi la reprezentativa Slovaciei pentru disputa cu Ungaria din 6 februarie, de la Limassol.

Cristian Daminuţă a fost convocat pentru un turneu al naţionalei de tineret, în vreme ce Artur Patras este în lotul Under-21 al Moldovei pentru partida cu România, din 4 februarie, de la Tiraspol.

Antrenorul echipei timişorene, Dusan Uhrin jr, a declarat că la Debrecen, în primul stagiu de pregătire al iernii, s-a mers doar pentru pregătire fizică. "Totul a decurs conform planului, am realizat ce ne-am propus. Singurul minus este că Arman Karamyan şi Cânu s-au accidentat uşor. Mai departe, urmează o nouă perioadă de pregătiri, începând de marţi. Va fi un alt tip de cantonament, vom juca cinci meciuri amicale. Avem rezolvate jocuri cu FK Teplice, Mlada Boleslav şi Metalurg Doneţk, iar până vineri, 18 ianuarie, vom afla şi celelalte două oponente", a spus el.

Jucătorul lituanian Vilius Lapeikis va fi urmărit la pregătiri în continuare, antrenorul principal Duşan Uhrin jr. declarând că acesta este un fotbalist care poate nici nu are nevoie de recomandare. "Am vrut să-l văd personal. Cei care mi l-au recomandat sunt de încredere. Îl vom vedea la meciul amical cu Iaşi şi ne vom hotărî, sau poate ne vom decide şi mai repede", a spus Uhrin. Lapeikis este fundaş stânga, poate evolua şi mijlocaş, s-a născut la 30 iunie 1983, are 1,85 m şi 77 kg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici