Marius Stan: Am fost mandatat să găsesc investitori. Aş putea deveni unul dintre acţionari

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că a fost mandatat de conducerea firmei ArcelorMittal să găsească investitori pentru echipă şi a precizat că ar putea deveni unul dintre acţionari.

128 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Am fost mandatat să găsesc investitori. Aş putea deveni unul dintre acţionari

Marius Stan: Am fost mandatat să găsesc investitori. Aş putea deveni unul dintre acţionari (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este neplăcut când pierzi un partener de valoarea lui ArcelorMittal, dar trebuie să înţelegem că sunt momente în economia mondială care afectează pe oricine, inclusiv pe ArcelorMittal. Hotărârea lor de a-şi retrage sprijinul financiar este una fără echivoc, este o hotărâre pe care au luat-o mai demult, de aproximativ un an de zile. Mandatul ferm pentru găsirea de investitori la echipă l-am primit acum şi vă garantez că aceştia există, acţionari adevăraţi, care să bage bani la echipă", a spus Stan, care a afirmat că este posibil să devină unul dintre acţionari.

Oficialul gălăţean a respins din nou afirmaţiile unor conducători de cluburi, potrivit cărora Oţelul nu ar fi câştigat corect campionatul trecut. "Vreau să spun că acel concediu pe care mi l-am luat a fost voinţa mea, modul de a trage un semnal de alarmă asupra unor lucruri care sunt neconforme cu bunul mers al unui club profesionist. Nimeni nu m-a dat afară, nu mi-am dat demisia şi nu mi-o voi da niciodată. A fost vorba doar de nişte opinii diferite în felul de a vedea viitorul acestei echipe. Dacă nu am deschide clubul şi am merge ca până acum cred că ne-ar paşte falimentul. Din păcate, tot ce s-a scris în aceste zile m-a mâhnit foarte tare, am fost hoţul numărul unu, am luat, ba un milion, ba două, ba patru. Iar asupra echipei au tăbărât toţi, desfiinţând-o, numind-o campioana blaturilor. Îi somez încă odată pe toţi, cine are o dovadă că Oţelul Galati a făcut vreun blat cu vreun partener sau cu vreun arbitru să spună, iar atunci eu voi pune capul jos, plecat, şi treceţi peste el", a spus Stan.

Marius Stan a comentat şi arestarea fostului preşedinte al CCA, Vasile Avram: "Aşa cum am mai spus-o, DNA-ul să-şi facă treaba şi sper să-i ia pe toţi cei vinovaţi. Pe de altă parte, tare mi-e teamă că cei care ţipă mai tare au de ce se teme. La noi poate să vină şi Collina la conducerea arbitrajului şi tot va fi supus la presiuni mari, exact la fel cum s-a întâmplat şi până acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici