Marius Stan: Atribuţiile mele în cadrul clubului au fost preluate de către acţionari

Managerul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, că a intrat în concediu pe o perioadă nedeterminată şi că atribuţiile sale în cadrul grupării gălăţene au fost preluate de Consiliul de Administraţie, condus de Ionel Borş.

306 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Atribuţiile mele în cadrul clubului au fost preluate de către acţionari

Marius Stan (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Din momentul acesta sunt în concediu de odihnă şi medical pe care l-am luat personal, iar conducerea rămâne în mâinile acţionarilor. Poate că se va ajunge pe culmi mai înalte, decât am dus eu echipa. Poate e prea mult cu fronturile pe care luptăm. Decizia am luat-o mai demult pentru că trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Aveam nevoie de o pauză. Nu vreau să comentez mai mult decât atât şi nici nu am să mai stau de vorba cu cineva.

Este doar un concediu prelungit, dar Oţelul nu este un capitol încheiat. Am atribuţii la echipă, dar mi le retrag deliberat şi sper ca cei care rămân să facă mai multe decăt am făcut eu. Cei care manageriază clubul au o situaţie foarte bună, mai ales în condiţiile în care nu a intrat încă niciun ban de la UEFA. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Ionel Borş, îmi va ţine locul. Voi reveni din concediu, dar nu prea curând", a declarat Marius Stan la Sport Total FM.

Managerul general Marius Stan a asistat, marţi seară, la partida câştigată de Oţelul Galaţi în faţa echipei FC Oltchim Râmnicu Vâlcea, scor 3-1, în 16-imile Cupei României, iar după meci a plecat fără să facă nicio declaraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici