Marius Stan despre audierile DNA: Poate de la vorbe ajungem şi la fapte concrete

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că în urma verificărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în rândul oamenilor de fotbal poate se trece în sfârşit de la vorbe la fapte concrete.

95 afișări
Imaginea articolului Marius Stan despre audierile DNA: Poate de la vorbe ajungem şi la fapte concrete

Marius Stan despre audierile DNA: Poate de la vorbe ajungem şi la fapte concrete (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Dacă Mircea Sandu a fost la DNA, înseamnă că are ceva de spus şi dacă are, să spună. Poate, în sfârşit, de la vorbe ajungem şi la fapte concrete. E important să nu se mai vorbească atât de mult, să nu se mai jignească fără niciun fel de control. Să vorbeşti doar dacă ai argumete şi ai ceva de spus. Să tot întreţii o atmosferă în care se acuză în stanga şi-n dreapta de lucruri ce ţin de domeniul DNA-ului nu mi se pare normal", a spus Marius Stan.

În opinia oficialului gălăţean, declaraţiile nefondate şi jignirile sunt cauzele dificultăţilor cu care s-a confruntat LPF în vânzarea drepturilor TV din această vară. "Dacă ai ceva de demonstrat, să arăţi cu fapte, cu dovezi, dacă nu, să taci! La noi e un foclor care nu este deloc benefic fotbalului. Nu face decât să ducă fotbalul în derizoriu şi apoi ne mirăm că vindem foarte greu drepturile, că vine puţină lume la stadion şi că avem rezultate din ce în ce mai modeste", a adăugat Stan.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici