Marius Stan: Dorinel Munteanu are 48 de ore pentru a semna prelungirea contractului

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că antrenorul Dorinel Munteanu are termen până miercuri să semneze prelungirea contractului care a expirat în această vară, în caz contrar urmând să caute un alt tehnician.

290 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Dorinel Munteanu are 48 de ore pentru a semna prelungirea contractului

Marius Stan: Dorinel Munteanu are 48 de ore pentru a semna prelungirea contractului (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"I-am făcut o propunere decentă, valabilă doi ani. Pretenţiile lui Dorinel Munteanu pentru Oţelul Galaţi sunt foarte mari, sunt de Bundesliga şi există riscul să nu continuăm împreună. Nimeni nu este bătut în cuie în fotbal, acum totul depinde numai de el. Peste 48 de ore e deja 2 iunie, iar pe 10 iunie trebuie să avem antrenor pentru a stabili strategia pentru vară. Această prelungire de 48 de ore e o prelungire de 10-20 de zile la ceea ce îi oferisem iniţial. Dacă semnam în alb era o dovadă de încredere pentru ambele părţi. În această poveste există intermediari, care se interpun, iar interesul e ca suma să fie cât mai mare", a spus Stan, la Digi Sport.

Marius Stan nu doreşte transferarea unor jucători cu salarii mari, deoarece aceştia ar putea strica puterea grupului. "E utopic să crezi că odată cu aducerea a trei-patru jucători de valoare, am face zece puncte în grupele Ligii Campionilor, iar în plus s-ar slăbi unitatea grupului, cea pe care ne-am bazat. Scopul şi strategia noastră este de a lansa jucători către fotbalul mare", a completat Marius Stan.

Oficialul grupării gălăţene a menţionat că jucătorii tineri ai Oţelului pot fi transferaţi în schimbul unei oferte de minimum două milioane de euro. "Am stabilit un preţ minim de două milioane de euro pentru un jucător tânăr şi de perspectivă, pentru că la jumătate mai bine nu îl dăm", a menţionat Stan, care a precizat că Oţelul Galaţi ar putea disputa meciurile din grupele Ligii Campionilor pe Naţional Arena.

La rândul său, antrenorul Dorinel Munteanu a admis că există posibilitatea să nu mai continue la Oţelul Galaţi. "Întrebaţi-l pe dânsul de ce a spus ceva, pentru că eu nu cunosc situaţia. Nu este nicio firmă de impresariat, sunt nişte oameni cu care am contract de un an şi jumătate. La vremea respectivă am considerat că e mai bine să apelez la aceşti oameni. Nu mă ascund. Eu vreau să rămân la Galaţi. Mi-a trimis o ofertă, mi-a dat un termen de gândire de două zile. Se poate să îi dau răspunsul mai devreme sau mai târziu. Am mai avut discuţii mai aprinse, nu cred că este o tragedie. Vom discuta ca oamenii. Am spus că îmi doresc să rămân la Galaţi, dar dacă nu se poate, nu se poate. Acum nu ştiu care sunt şansele să rămân la Galaţi", a subliniat Dorinel Munteanu.

Oţelul Galaţi a câştigat în premieră titlul de campioană a României, urmând să evolueze direct în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici