Marius Stan: E posibil să ne despărţim de Antal

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că este posibil ca gruparea gălăţeană să nu-i propună prelungirea contractului mijlocaşului Liviu Antal, jucătorul urmând să fie pus pe lista de transferuri.

143 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: E posibil să ne despărţim de Antal

Marius Stan (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax foto)

Liviu Antal mai are contract cu Oţelul până la sfârşitul acestui sezon.

"E posibil să ne despărţim de Antal, poate Oţelul nici nu mai vrea să semneze un nou angajament cu el până la finalul anului. Nu ne-am pus problema unde să îl vindem pe Antal, el trebuie să-şi găsească echipă, dar e posibil să fie pus pe lista de transferuri încă de pe acum, că să putem câştiga ceva şi noi. Ca să îmi treacă supărarea pe el, trebuie să facă ceva deosebit pentru el: să fie un om normal", a spus Stan.

Antal a fost exclus în două rânduri din lotul echipei gălăţene, de fiecare dată din cauza unor probleme ce au ţinut de viaţa extrasportivă. Altor trei fotbalişti de la Oţelul le vor expira contractele în perioada următoare. "Cu ceilalţi vom negocia în continuare, cu Iorga şi Sîrghi nu cred că vor fi probleme, însă mai avem un semn de întrebare referitor la situaţia lui Ibeh, vom discuta şi cu Dorinel dacă îi vom prelungi sau nu contractul", a mai spus Stan.

Pe de altă parte, directorul general al echipei Oţelul Galaţi a ţinut să le răspundă celor care au comentat parcursul formaţiei sale în Liga Campionilor. "Nu mi-am permis niciodată să fac aprecieri despre o altă echipă, decenţa îţi impune să te abţii. Aud foarte mulţi perdanţi, looseri pot să le spun, pentru că au pierdut, că dacă ar fi fost ei... Pentru asta trebuia mai întâi să câştige ceva, nu s-a întâmplat şi de aceea ar fi bine să tacă sau să vorbească despre echipele lor. Sunt extrem de mândru pentru că am participat la o asemenea competiţie, în care am acumulat o experienţă extraordinară, ce ne poate ajuta în meciurile pe care le vom disputa în campionat, dar şi în viitoarele partide europene. Echipa a muncit şi a dat tot ce a putut pe teren, este o mâhnire că nu am reuşit să luăm puncte, dar trebuie să vedem la ce nivel este fotbalul românesc. Suntem departe de ceea ce înseamnă investiţii şi infrastructură, nu avem niciun fel de strategie", a spus Stan.

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a pierdut, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-3 (0-3), meciul cu formaţia elveţiană FC Basel, în etapa a V-a, fiind astfel eliminată din cupele europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici