Marius Stan: Este umilitor, la 4-0 am ieşit ruşinat din stadion

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că înfrângerea echipei sale din meciul cu FC Vaslui, scor 4-0, este una umilitoare, precizând că a ieşit ruşinat din stadion.

21 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Este umilitor, la 4-0 am ieşit ruşinat din stadion

Marius Stan: Este umilitor, la 4-0 am ieşit ruşinat din stadion (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este umilitor, la 4-0 am iesit ruşinat din stadion. Nu ştiu să mai fi jucat atât de slab în ultimii ani. Felicitări Vasluiului. Jucătorii mei au crezut că au punctele în traistă numai dacă se mişcă pe teren. Răutatea lor din teren se vede şi la numărul de cartonaşe, adică niciunul. Am fentat fotbalul şi sper ca acest meci să fie doar un accident", a spus Stan.

FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, reuşind a doua victorie în campionat, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici