Marius Stan: Jucătorii noştri au dat dovadă de caracter şi multă determinare

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că s-ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate în meciul cu Universitatea Craiova, câştigat cu scorul de 1-0, şi că jucătorii pregătiţi de Dorinel Munteanu au dat dovadă de "caracter şi multă determinare".

28 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Jucătorii noştri au dat dovadă de caracter şi multă determinare

Marius Stan: Jucătorii noştri au dat dovadă de caracter şi multă determinare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ne bucurăm de victorie, am fi fost mulţumiţi şi cu un rezultat de egalitate. A fost un meci disputat în condiţii speciale, cu un public cum nu am întâlnit, dar jucătorii noştri au dat dovadă de caracter şi multă determinare. Atmosfera a fost senzaţională, dacă am avea şi noi un public atât de numeros, pe un stadion atât de mare, probabil că am putea obţine mai multe", a spus Marius Stan.

Întrebat ce are Oţelul în plus faţă de celelalte echipe, Marius Stan a răspuns: "Organizare, seriozitate, determinare. Organizare la joc şi în club".

Marius Stan a adăugat că nu se poate face o comparaţie între Oţelul şi Unirea Urziceni. "Unirea a fost altceva, noi suntem o echipă care a fost construită cu migală, acolo au fost aduşi jucători cu bani mulţi, suntem o echipă modestă, dar care ne drămuim bine lucrurile", a mai spus oficialul gălăţean.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 22 de Silviu Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici