Marius Stan l-a înlocuit pe Iuliu Mureşan în Comitetul Executiv al FRF

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, i-a luat locul lui Iuliu Mureşan (CFR Cluj) în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, s-a stabilit, luni, în cadrul Adunării Generale a FRF.

76 afișări
Imaginea articolului Marius Stan l-a înlocuit pe Iuliu Mureşan în Comitetul Executiv al FRF

Marius Stan l-a înlocuit pe Iuliu Mureşan în Comitetul Executiv al FRF (Imagine: MediafaxFoto)

Cel de-al doilea membru din partea cluburilor din Liga I a rămas preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

Reprezentanţii Ligii a II-a în Comitetul Executiv au rămas tot Florian Walter (Universitatea Cluj) şi Cornel Şfaiţer (Bucovina Suceava).

Liga a III-a va fi reprezentată de Eugen Pârvulescu (Voinţa Sibiu) şi Ştefan Stana (ACS Berceni), în timp ce Paul Costaş a rămas reprezentantul cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, l-a înlocuit pe Patriţiu Abrudan din partea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal şi va avea două voturi, cel de la AJF şi cel de la CCA, precum şi funcţia de vicepreşedinte.

Din partea fotbalului feminin, în Comitetul Executiv a rămas Daniel Robe, iar noul reprezentant de la futsal este reprezentantul clubului Cytiu's Târgu Mureş, Sorin Ţerbea.

Din Comitetul Executiv va mai face parte şi Dumitru Costin, preşedintele sindicatului fotbaliştilor recunoscut de FIFPRO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici