Marius Stan: Meciul contra Universităţii Craiova este cel mai important din acest tur

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că partida contra formaţiei Universitatea Craiova, contând pentru ultima etapă a turului, este cea mai importantă din această jumătate de sezon.

10 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Meciul contra Universităţii Craiova este cel mai important din acest tur

Marius Stan: Meciul contra Universităţii Craiova este cel mai important din acest tur (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca să baţi Craiova înseamnă multă muncă şi sacrificii mari, nu va fi uşor. Am văzut că se tot vehiculează prin presă că vor veni fără şapte jucători, dar să nu uităm că, Craiova-i Craiova. Nu-i Găman, joacă Stoica în locul lui, nu-i Prepeliţă, intră Trică, nu-i Florin Costea, intră Badea, deci au o echipă redutabilă. Dacă cineva crede că vom avea un meci uşor se înşeală. E cel mai important meci din tur pentru noi şi vreau ca toată lumea să-l trateze ca atare", a spus Stan.

Marius Stan consideră că jucătorii formaţiei gălăţene au dat dovadă de caracter în acest sezon.

"Cu câteva mici excepţii, jucătorii au arătat că au caracter, s-au pregătit şi au jucat chiar dacă au fost neplătiţi. Cred că merită respectul suporterilor. Mă bucur că am reuşit să le achităm o parte din restanţele financiare", a completat Stan.

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, contând pentru ultima etapă a turului, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici