Marius Stan: Meciul de la Glasgow este unul de arătat copiilor şi nepoţilor

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că victoria echipei Unirea Urziceni din meciul cu Glasgow Rangers, scor 4-1, este una de arătat copiilor şi nepoţilor.

11 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Meciul de la Glasgow este unul de arătat copiilor şi nepoţilor

Marius Stan: Meciul de la Glasgow este unul de arătat copiilor şi nepoţilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Meciul de la Glasgow este unul de arătat copiilor şi nepoţilor. Jucătorii au arătat o determinare ieşită din comun, la finalul meciului aveau toţi pământ şi gazon în chiloţi. Acesta este lucrul pe care-l cer şi eu jucătorilor noştri, determinare maximă. Este victoria unui grup, de la primul jucător până la ultimul om din conducere. Jos pălăria în faţa lor", a spus Stan.

Oficialul gălăţean a glumit pe seama locului ocupat în acest moment de echipa sa: "Să mai câştige Urziceniul aşa, poate strânge atâtea puncte cât să putem juca şi noi, de pe locul 15, în cupele europene".

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a III-a a grupei G a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici