Marius Stan: Nu am negociat cu nimeni din ţară transferul lui Szekely

Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că transferul atacantului Janos Szekely (foto stânga)este un subiect umflat, precizând că nu a negociat vânzarea acestuia cu nicio grupare din ţară până în momentul de faţă.

1 afișare
Imaginea articolului Marius Stan: Nu am negociat cu nimeni din ţară transferul lui Szekely

Marius Stan: Transferul lui Szekely e un subiect umflat, nu am negociat cu nimeni din ţară

"Nu există o ofertă concretă pentru el de la Rapid sau de la altă echipă din ţară. E un subiect umflat în ultimele zile. Există interes pentru el, ştim asta, dar nu s-a negociat nimic. Este un jucător tentant pentru câteva echipe şi atât", a spus Stan.

Referitor la intenţia acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, de a plăti 1 milion de euro în schimbul lui Szekely, Marius Stan a menţionat că negocierile ar putea începe de la această sumă, dar că valoarea acestuia este alta. "Să vireze domnul Copos milionul de euro în cont şi după aia începem şi discutăm. Dacă ar vira suma am înţelege şi noi că îl interesează jucătorul. Dar oricum, valoarea lui este alta. Flerul îmi spune însă că declaraţiile lui Copos fac parte dintr-o strategie", a explicat Marius Stan.

Oficialul gălăţean a precizat că în momentul de faţă există discuţii pentru cedarea atacantului la un club din străinătate. El a refuzat să menţioneze numele clubului, dar a afirmat totuşi că suma se apropie de 2 milioane de euro. "Nu pot să îl umflu eu mai mult decât e cazul. Noi avem discuţii destul de avansate cu o echipă de afară şi aşteptam să se finalizeze. Iar suma pentru care se discută se apropie de 2 milioane. E un club din est, mai mult nu pot să spun. Şi nu este Şerif Tiraspol", a adăugat Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici