Marius Stan: Oţelul nu va face niciun transfer bombă, nu pleacă nimeni de la Oţelul

Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, care a primit premiul pentru cel mai bun conducător din Liga I în cadrul galei "Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc", a declarat, vineri, că gruparea gălăţeană nu va face niciun transfer "bombă" şi nici nu va renunţa la vreun jucător.

27 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Oţelul nu va face niciun transfer bombă, nu pleacă nimeni de la Oţelul

Marius Stan: Oţelul nu va face niciun transfer bombă, nu pleacă nimeni de la Oţelul (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este o onoare pentru mine. Aceste premii le datorăm muncii antrenorilor şi jucătorilor. Deocamdată culegem roadele mai mici, pentru că cele mari vor fi la anul. Nu contează să fii campion de toamnă dacă nu reuşeşti să îndeplineşti un vis. Împreună, jucători, antrenori, conducători, formăm o echipă, pe care nimeni şi nimic nu o poate distruge. Nouă numai de noi ne este teamă. Este normal ca ceilalţi să se uite cu invidie la noi. La rândul nostru, de-a lungul timpul am făcut scurtă la gât uitându-ne în sus la clasament", a spus Marius Stan la finalul galei organizate de LPF.

Oficialul a adăugat că Oţelul nu va vinde niciun jucător în această iarnă: "Nu pleacă nimeni de la Oţelul. De venit, vom merge pe aceeaşi politică, adică vom aduce tineri necunoscuţi care vor evolua la echipa a doua şi apoi vor fi promovaţi. Sigur, Oţelul nu va face niciun transfer bombă. Fără nume, unicul nume este Oţelul, echipa".

Marius Stan a primit, vineri, premiul pentru cel mai bun preşedinte de club al anului în Liga I, alături de Gheorghe Chivorchian (FC Timişoara), în cadrul galei "Sărbătoarea fotbalului profesionist românesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici