Marius Stan: Pentru Rapid eşecul este un dezastru

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că victoria obţinută, duminică, în faţa Rapidului, este una foarte importantă pentru echipa sa, însă a apreciat că pentru giuleşteni, care luptă pentru titlu, rezultatul este un "dezastru".

16 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Pentru Rapid eşecul este un dezastru

Marius Stan: Pentru Rapid eşecul este un dezastru (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru noi este o victorie foarte importantă, iar pentru Rapid este un dezastru având în vedere că ei luptă pentru titlu. Cu astfel de rezultate împotriva Rapidului putem uita acel 0-7 din urmă cu două sezoane. Cred că astăzi Oţelul a jucat bine, nu că Rapid a făcut-o prost. Jucătorii noştri au anihilat bine fotbaliştii de bază ai Rapidului. Nu ne-am gândit că după patru etape vom fi pe primul loc. E un început bun şi sper ca echipa să rămână cu picioarele pe pământ pentru că în continuare ne aşteaptă partide grele. Cât despre Rapid, timpul va demonstra dacă are valoare de campioană sau nu", a spus Marius Stan.

Oţelul a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Rapid Bucureşti, în etapa a IV-a a Ligii I.

După patru etape, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti conduc în clasamentul Ligii I, aflându-se la egalitate perfectă, cu 10 puncte şi golaveraj 9-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici