Marius Stan: Poate acum, că am pierdut primul loc, vom redeveni echipa aceea muncitoare

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, că jucătorii săi "parcă sunt mieluşei când vin în Ghencea" şi că poate pierderea primului loc în clasamentului Ligii I, în urma înfrângerii din partida cu Steaua, va ajuta echipa gălăţeană să redevină "muncitoare".

18 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Poate acum, că am pierdut primul loc, vom redeveni echipa aceea muncitoare

Marius Stan: Poate acum, că am pierdut primul loc, vom redeveni echipa aceea muncitoare (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am avut senzaţia că Oţelul a jucat la egal. Este un complex care durează de mult la Galaţi, când venim în Ghencea parcă suntem mieluşei, nu avem jocul pe care îl facem de regulă. Acest rezultat poate însemna starea lor psihică, însă psihicul este greu de anticipat. Se pare că este o crispare în joc, poate din cauza dorinţei prea mari pe care o avem cu toţii. Când îţi doreşti ceva, este posibil să te blochezi. Dacă ne batem la titlu? Suntem acolo, nu putem să spunem că nu vrem, dar trebuie să putem. Poate acum, că am pierdut primul loc, vom redeveni echipa aceea muncitoare, care avea rezultate. Am venit în Ghencea ca o echipă de provincie, care se mulţumeşte cu un egal. Oricum, jucătorii trebuie felicitaţi pentru ce au reuşit, dar rămâne un gust amar dacă finalul nu-l încununezi cu un succes sau cu un joc bun", a spus Marius Stan la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Maicon, în minutul 25. În urma acestui rezultat, Oţelul a pierdut primul loc în clasament după 18 etape, conducerea fiind preluată de FC Timişoara, care a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici