Marius Stan: Porumboiu să-şi vadă de vacile şi de boii lui

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a ţinut să-i răspundă finanţatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care afirmase că partida dintre echipa antrenată de Dorinel Munteanu şi CFR Cluj va fi una aranjată, transmiţându-i să se ocupe de "vacile şi boii lui".

149 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Porumboiu să-şi vadă de vacile şi de boii lui

Marius Stan: Porumboiu să-şi vadă de vacile şi de boii lui (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Îl somez public să spună dacă are ceva despre Oţelul Galaţi, dacă nu, să tacă naibii odată, să tacă pentru totdeauna, să se ocupe de vacile şi de boii lui, de profesia lui de bază din care îşi trage banii. Să lase în pace echipa asta care a muncit curat şi determinat, a obţinut un titlu meritat. Trepăduşii care apar acum şi care îşi permit să arunce cu noroi, să-şi vadă de treaba lor", a spus Stan.

Şi antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat foarte deranjat de declaraţiile lui Porumboiu. "Aceşti oameni care aruncă astfel de vorbe sunt oameni bolnavi. Noi tot timpul am jucat corect, pe teren, nu se poate vorbi în cazul nostru de astfel de prostii", a declarat Dorinel Munteanu.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat în urmă cu câteva zile că partida dintre Oţelul şi CFR Cluj ar fi aranjată, victoria urmând a reveni echipei clujene. "Jucaţi 2 cu siguranţă la Oţelul-CFR Cluj. Va fi un meci al prieteniei", a spus Porumboiu.

Partida Oţelul Galaţi-CFR Cluj, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici