Marius Stan spune că lotul Oţelului Galaţi va fi remaniat la finalul campionatului

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că lotul echipei antrenate de Petre Grigoraş va fi remaniat în vară, după încheierea actualului sezon al Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

„Salariile şi primele sunt plătite la zi, din punct de vedere al finanţelor jucătorii nu au de ce să plângă. Însă, privind rezultatele, au oferit prea puţin faţă de ce au primit. Mai au doar două ocazii să demonstreze că merită să joace pentru Oţelul, să salveze acest retur, cel mai slab din ultimii ani. La finalul campionatului se vor produce din nou foarte multe schimbări în componenţa lotului. Cu bani sau fără, vom aduce jucători care să merite să joace aici. Doar două lucruri sunt certe, că vor rămâne cei doi bulgari, Kolev şi Jelev, iar pe Bourceanu nu vrem să-l vindem”, a spus Stan.

Referindu-se la posibila retrogradarea în Liga a II-a a formaţiei FC Argeş, din cauza scandalului de corupţie în care este implicat patronul Cornel Penescu, Marius Stan a precizat: „Trebuie lămurite lucrurile cât mai repede pentru că acum nimeni nu mai ştie unde se află cu adevărat în clasament. Mi s-a explicat de la FRF că acest caz, care poate însemna retrogradarea piteştenilor, nu a fost încă judecat pentru că documentele cerute de la DNA de către federali nu au ajuns încă. Este normal totuşi să se aştepte aceste documente, nu se poate judeca doar după ce a apărut prin presă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici