Marius Stan: Va urma jaful în arbitraj

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că în arbitraj va urma jaful, după ce Comisia Centrală a Arbitrilor l-a absovit de orice vină pe centralul Mugurel Drgănescu, care a condus partida cu Universitatea Cluj, scor 1-2.

12 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Va urma jaful în arbitraj

Marius Stan: Va urma jaful în arbitraj (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am făcut un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri dar, surprinzător, am primit un răspuns care mi se pare hilar, penaltiul acordat de Drăgănescu a fost corect dat. După acest răspuns nu pot să nu mă gândesc că aşa trebuia să arbitreze şi mergem mai departe cu presupunerile. Legat de faptul că Drăgănescu arbitrează etapa asta la Bistriţa, înseamnă că el şi-a făcut datoria şi trebuie să înţelegem cu toţii ce înseamnă «a-ţi face datoria». Cei care sunt la CCA şi procedează aşa, vor avea ceea ce merită, va urma jaful în arbitraj, pentru că dacă încurajezi jaful înseamnă că eşti părtaş la aşa ceva. De la începutul campionatului se tot greşeşte şi se spune că sunt greşeli omeneşti. Mi-e teamă de greşelile astea omeneşti",a spus Marius Stan.

În etapa a V-a a Ligii I, centralul Mugurel Drăgănescu a acordat penalti pentru Universitatea Cluj, în minutul 50, la o intervenţie a lui Sârghi la Lemnaru. În urma acestui penalti, transformat de Boştină, clujeni s-au impus cu scorul de 2-1.

Referitor la meciul cu FC Braşov, din etapa a VI-a a Ligii I, Marius Stan a afirmat că se gândeşte la o revanşă după ce în sezonul trecut ardelenii i-au învins, cu scorul de 3-0. "E un joc împotriva unei echipe care, în ciuda problemelor financiare pe care le-a avut, în ciuda faptului că a pierdut o serie de jucători, a început foarte bine, e în clasament aproape de noi. E un adversar pe care trebuie să-l luăm în seamă cum nu se poate mai serios. Dacă ne vom face jocul nostru, dacă vom trata adversarul cu toată seriozitatea, cu atitudinea şi mentalitatea pe care ne-o dorim, nu ne e frică de Braşov. În plus, în campionatul trecut ne-au tras un 3-0 la ei acasă de nici nu ne-am văzut, trebuie să ne gândim şi la o revanşă în faţa lor", a precizat Stan.

Partida Oţelul Galaţi - FC Braşov, din etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici