Marius Şumudică: Acest meci a fost puntea şi vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Şumudică, a declarat, luni, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 3-1, că această partidă a reprezentat o punte pentru formaţia sa şi a garantat că elevii săi se vor bate la titlu în acest sezon.

213 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Acest meci a fost puntea şi vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu

Marius Şumudică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Victoria înseamnă descătuşare. Prima repriză am început mai greu, dar a doua parte a fost foarte bună, am revenit şi am câştigat. La Vaslui e mereu presiune, ca la toate echipele mari. Am preluat o echipă cu doar doi titulari de anul trecut, Sânmărtean şi Milanov, şi cu toate acestea Vasluiul joacă fotbal. A doua parte a fost cea mai bună repriză de când sunt aici. Am fost inspirat cu cele două schimbări de la pauză. Terenul era foarte greu, am eliminat construcţia şi am încercat să ducem cât mai repede mingea în careul lor. Sânmărtean este un jucător excepţional, dar astăzi grupul a câştigat meciul. Acest meci a fost puntea şi vă garantez că Vasluiul se va bate la titlu", a spus Şumudică la Digi Sport.

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "roş-albaştrilor" în campionat, în acest sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Celeban '59, Sânmărtean '83 şi M. Niculae '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Chipciu, în minutul 51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici