Marius Şumudică este noul antrenor al lui FCSB

  • George Becali a anunţat miercuri seara că noul antrenor al echipei FCSB este Marius Şumudică.
  • „Toni Petrea nu a mai vrut să stea”, a spus George Becali.
15547 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică este noul antrenor al lui FCSB

Marius Şumudică este noul antrenor al lui FCSB

George Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a anunţat miercuri seara că noul antrenor al echipei bucureştene este Marius Şumudică.

„Toni Petrea nu a mai vrut să stea, ieri (marţi, n.r.), i-am dat timp să se răzgândească. Azi mi-a spus că nu se răzgândeşte. Am luat legătura cu Şumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Şumudică va fi antrenor, începând de peste 2 săptămâni, când va începe pregătirea.”, a spus patronul FCSB la Digi Sport, în pauza meciului dintre echipa sa şi Universitatea Craiova.

Anunţul lui George Becali vine la doar câteva zeci de minute după momentul în care Marius Şumudică a anunţat că a primit o oferă pentru a fi antrenor la FCSB.

Marius Şumudică este liber de contract din martie, când s-a despărţit de Rizespor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici