Marius Şumudică: Este o victorie mare a carierei mele de antrenor. Slaven Bilici: Noi am controlat jocul, am avut posesie

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, joi seară, după calificarea în play-off-ul Ligii Europa, că succesul din meciul retur cu West Ham United, scor 2-1, este o victorie mare a carierei sale de antrenor.

387 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Este o victorie mare a carierei mele de antrenor. Slaven Bilici: Noi am controlat jocul, am avut posesie

Marius Şumudică: Este o victorie mare a carierei mele de antrenor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt puţin istovit, dar merită. Trebuie să-mi felicit băieţii, au făcut un meci bun. Am arătat că avem forţă să revenim de la 0-1. Sunt mândru că am reuşit să facem trei puncte pentru România, la fel ca şi Târgu Mureş. Am avut probleme cu şase jucători, au luat un virus. Este o victorie mare a carierei mele de antrenor. Ne-am calificat datorită jocului şi rezultatului din deplasare. La norocul meu, în play-off sigur dăm de Fenerbahce sau de Dortmund", a spus Şumudică la Digi Sport.

Slaven Bilici: Noi am controlat jocul, am avut posesie

Antrenorul echipei West Ham United, Slaven Bilici, a declarat, joi seară, după ratarea calificării în play-off-ul Ligii Europa, că formaţia sa a controlat jocul şi a avut posesie mai bună în meciul retur cu Astra Giurgiu.

"Nu pot să le reproşez nimic băieţilor mei. Eu spun că am jucat un fotbal bun, mai ales după ce Astra a preluat conducerea. Noi am controlat jocul, am avut posesie, iar jucătorii Astrei au început să piardă uşor mingea. Speram să profităm în ultima jumătate de oră, mai ales că am primit cele două goluri foarte uşor", a spus Bilici, informează Dolce Sport.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia engleză West Ham United, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

În tur, la Londra, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.

Joi, golurile Astrei au fost marcate de Budescu, în minutele 33 şi 36, în timp ce pentru englezi a înscris Lanzini, în minutul 3.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici