Marius Şumudică: Nu este victoria mea, este a jucătorilor

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 2-1, că acest succes nu îi aparţine, ci este în totalitate meritul jucătorilor.

1 afișare

"Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că nu am avut decât o zi să lucrez cu ei. Nu este victoria mea, este victoria lor. În prima repriză ne-am lăsat dominaţi şi am încercat să-i prindem pe contraatac. Am avut în faţă o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Jucătorii care au intrat pe parcurs au evoluat foarte bine. Acest rezultat nu are nicio valoare dacă nu câştigăm şi la Piatra Neamţ. Astăzi, Astra a făcut un joc bun, un joc la victorie", a spus Şumudică la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Seto '83 şi Alibec '86, în timp ce pentru gazde a înscris Tamuz, în minutul 52, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici