Marius Şumudică, reinstalat în funcţia de antrenor la Farul Constanţa

Finanţatorul grupării Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat, după o discuţie avută, luni, cu jucătorii formaţiei constănţene, că a decis reinstalarea în funcţie a antrenorul principal Marius Şumudică, care fusese demis săptămâna trecută.

120 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, reinstalat în funcţia de antrenor la Farul Constanţa

Marius Şumudică, reinstalat în funcţia de antrenor la Farul Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucătorii ne-au transmis că nu Şumudică este de vină pentru rezultate slabe. Au fost alături de el şi de aceea am dorit să-l repunem în funcţie", a precizat Nedelcu.

Preşedintele executiv al clubului Farul Constanţa, care activează în seria I a ligii secunde, Mircea Crainiciuc, tehnicianul echipei, Marius Şumudică, şi antrenorul secund Radu Creţulescu au fost demişi, sâmbătă seara, în urma unei şedinţe a Consiliului Director.

În schimb, Nedelcu a ţinut să precizeze că demiterea preşedintele executiv al clubului, Mircea Crainiciuc, rămâne valabilă, după ce acestuia i s-au reproşat transferurile realizate. Conducătorul clubului Farul a menţionat că cei trei jucători veniţi în probe şi aduşi de Crainiciuc "vor pleca de unde au venit", iar în această săptămână vor sosi la echipă doi jucători brazilieni.

Giani Nedelcu a adăugat că Marcel Lică a refuzat propunerea FC Farul de a deveni preşedinte executiv, motivând că patronul de la gruparea de copii, CS Metalul Constanţa, la conducerea căreia se află în prezent, nu îi permite să părăsească clubul. Nedelcu a precizat însă că va mai avea o rundă de discuţii şi cu Lică şi patronul CS Metalul Constanţa, Valentin Şurghie.

În urma discuţie din vestiar, ce a durat timp de o oră, între patronul Giani Nedelcu şi jucătorul echipei Farul, conducătorul clubului constănţean a promis că până joi se vor rezolva problemele cu restanţele financiare faţă de fotbalişti: "În problema cu salariile am căzut de acord ca până joi să se rezolve, să fie achitate toate restanţe. A fost o ruptură între jucători şi patronat, cauzată şi de domnul Crainiciuc, pentru că existau multe lucru care nu ne erau transmise şi nouă. Suntem acum cu toţii. Noi i-am înţeles pe jucătorii, dar şi ei pe noi. Fotbaliştii au spus că vor da totul pe teren de acum încolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici