Marius Şumudică: Sunt mulţumit de jucători, astăzi am câştigat o echipă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a apreciat drept echitabil rezultatul partidei cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a VIII-a a Ligii I, menţionând că este extrem de mulţumit de prestaţia juctorilor săi şi că astăzi nu a învins, dar a câştigat "o echipă".

23 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Sunt mulţumit de jucători, astăzi am câştigat o echipă

Marius Şumudică: Sunt mulţumit de jucători, astăzi am câştigat o echipă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu comentez deciziile arbitrului. Consider că am fost inspirat că am făcut o schimbare, care a dus jocul mult în faţă. Este un rezultat echitabil. Ţin să-i felicit pe jucătorii mei, pentru că au făcut risipă de efort, după ce au jucat 40 de minute în inferioritate numerică. Sunt mulţumit de prestaţia echipei, dar ţin să spun că nu am realizat nimic încă, drumul este lung. Am câştigat astăzi o echipă. Chiar dacă pierdeam, eram mulţumit de ceea ce am realizat", a spus Şumudică în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul s-a arătat surprins de eliminarea lui Ovidiu Herea: "Mă surprinde eliminarea lui Herea, decizia a venit la două minute după acea fază, iar Herea dacă a greşit va plăti".

La finalul conferinţei de presă, antrenorul echipei Rapid a avut un diferend cu un jurnalist, care l-a acuzat că ar fi făcut gesturi nepotrivite la adresa galeriei formaţiei craiovene.

"Nu vreau să fiu acuzat de nimic, nu am făcut niciun gest obscen la adresa publicului din Craiova. Ba, dimpotrivă, am aplaudat publicul, chiar dacă am fost înjurat tot meciul. Dacă cineva aduce dovada vreunui gest de-al meu, nu mai antrenez. Nu vreau să mi se pună în cârcă nimic, am recunoscut ca am scandat injurii la adresa Stelei, însă acum nu vreau să fiu acuzat de aşa ceva", a spus antrenorul giuleştenilor.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, în deplasare, împotriva formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a VIII-a a Ligii I. Rapid a evoluat în inferioritate numerică din minutul 51, după ce Herea a fost eliminat de arbitrul Teodor Crăciunescu pentru că l-a lovit pe Găman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici