Marius Şumudică: Vreau să câştige CFR campionatul, dar domnul Miriuţă o să spună că-l va lua Steaua

Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, a declarat, vineri, după înfrângerea din deplasare la CFR Cluj, scor 2-3, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, că a fost eliminat nemeritat de către arbitrul Sebastian Colţescu, dar consideră că formaţia clujeană a câştigat pe merit.

2 afișări

Alexandru Păun (15'), Ciprian Deac (45+1') şi Billel Omrani (72') au înscris pentru CFR Cluj, în timp ce Alexandru Ioniţă (3') şi Cristian Săpunaru (90') au marcat pentru Astra Giurgiu. În minutul 76, Liviu Antal (CFR Cluj) a ratat o lovitură de la 11 metri.

Marius Șumudică a fost trimis în tribune în minutul 43, după ce a protestat energic față de o decizie a arbitrului Sebastian Colțescu, la o fază petrecută chiar în fața sa. Deși tehnicianul i-a făcut semn că a fost primul moment în care s-a manifestat pe marginea terenului, centralul l-a eliminat pe tehnicianul Astrei.

”Arbitrajul nu a influențat rezultatul, dar au fost ciupeli. Nu mi s-a părut normal să dea doar trei minute de prelungiri, a intrat mașinuța pe teren cu viteza întâi, avea cărămida sub accelerație. Dau un sfat celor de la CCA: să nu mai fie delegat Colțescu la meciurile Astrei, s-a creat o presiune după meciul cu Steaua și sunt decizii discutabile. M-a eliminat fără să mă avertizeze, nu mi-a zis nimic. A venit și m-a dat afară. Am protestat că nu mi-a lăsat legea avantajului. Am văzut şi eu meciuri din Anglia, vin arbitrii şi discută cu antrenorii...La mine a venit după un sprint de 20 de minute şi m-a eliminat. Probabil şi-a făcut meciul mai uşor cu acea decizie, asta e.

Am intrat în cabină, am dat mâna cu ei, i-am felicitat şi mi-am cerut scuze. Nu ştiu ce ar putea scrie în foaie. La accidentarea lui Lung, arbitrul fluieră, îi faci comoție si nu îi dai galben. Nouă ne-a dat opt galbene. M-am uitat la ochii lor, zici că aveau hepatită. O să iasă domnul Miriuță și o să zică că ia Steaua campionatul. CFR a câștigat însă pe merit, dar împinsă un pic.

Eu îmi doresc ca CFR să ia campionatul, dar o să apară domnul Miriuţă şi o să spună că-l va lua Steaua. Vă daţi seama în ce campionat jucăm? Sper să nu înceapă vreun circ până la sfârşit, să nu se întâmplă ceva.

Nu ştiu dacă Silviu Lung îşi va reveni prea curând, e comoţionat. Să se pregătească Niţă pentru naţională, că şi aşa se plângeau unii pe la televizor că nu e”, a comentat Marius Șumudică la finalul meciului, la DigiSport.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj se află pe locul trei în clasament, cu 25 de puncte, iar Astra Giurgiu ocupă poziţia a cincea, cu 23 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici