Mark Webber către un jurnalist: Mi-ai pus o întrebare absolut tâmpită, amice!

Pilotul Mark Webber şi-a pierdut cumpătul, joi, la Shanghai, când un jurnalist a făcut o comparaţie între situaţia australianului de la Red Bull şi cea a irlandezului Eddie Irvine, în anii de glorie ai lui Michael Schumacher la Ferrari, informează The Sun.

42 afișări
Imaginea articolului Mark Webber către un jurnalist: Mi-ai pus o întrebare absolut tâmpită, amice!

Mark Webber către un jurnalist: Mi-ai pus o întrebare absolut tâmpită, amice! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eddie Irvine a spus atunci că a fi întrecut în cinci curse consecutive de Michael Schumacher este ca o lovitură primită în cap cu bâta de baseball.

Întrebat în timpul unei conferinţe de presă dacă simte la fel ca Irvine, Webber a răspuns: "Mi-ai pus o întrebare absolut tâmpită, amice! Vettel nu mă bate numai pe mine, ne bate pe toţi. Dar nimeni nu va renunţa, pentru că altfel ar trebui să stăm acasă. Se fac întotdeauna comparaţii între tine şi coechipierul tău, iar Seb pilotează foarte, foarte bine şi este în frunte la multe chestii în momentul acesta. Poate fi şi mai rău decât este acum. Încă mă descurc destul de bine, cred eu, încă învăţăm multe".

Întrebat apoi dacă nu cumva este afectat psihic pentru faptul că se află deja la 28 de puncte în spatele coechipierului său în clasamentul piloţilor, australianul a spus: "Sunt bine, amice! Cred că dacă eşti mult, mult mai tânăr atunci te panichezi. Dar eu sunt uns cu toate alifiile".

Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre, a câştigat primele două curse din 2011 şi ultimele două din sezonul trecut şi ocupă prima poziţie în clasmentul piloţilor cu 50 de puncte. Webber este pe locul patru, cu 22 de puncte.

În acest week-end, este programat Marele Premiu al Chinei, pe circuitul de la Shanghai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici